Back to top

 

Aktualni razpisi

Opredeliti in najti najbolj ustrezen sistem financiranja vašega projekta je izredno pomembno dejanje za kvalitetno izpeljavo projekta in je vredno vsakega vloženega časa in tehtnega premisleka. Pred prijavo se pozanimajte o možnostih financiranja na spletnih straneh razpisovalca, se pogovorite z izkušenejšimi kolegi, vedno pa smo vam na voljo sodelavci strokovne službe.

Čeprav  velik del akademskega financiranja raziskav prihaja iz nacionalne raziskovalne agencije (ARRS), obstajajo tudi drugi možni viri financiranja, na katere je vredno misliti pri iskanju sredstev. Mnoge od teh lahko najdete na naših spletnih straneh. Da bi bila vaša izkušnja izbire pravega financerja bolj prijazna, izbiramo in objavljamo razpise, ki segajo na področja humanistične in družboslovne znanosti. Poleg razpisov vas na tem mestu seznanjamo tudi z drugimi sorodnimi raziskovalnimi aktivnostmi.

Prosimo upoštevajte: Pri prijavi in izvajanju projekta se boste srečali z mnogimi vprašanji in formalnimi postopki. Da bi jih prešli brez zapletov, za vas pripravljamo Priročnik za raziskovalce FF.

Upamo, da vam bodo te strani uporaben vir informacij o možnostih financiranja vaših raziskav.